Tapahtumat, Pohjoisen Suomen Atopiayhdistys

Puhelin: 0400-4322113-44872
Yhdistyksen sähköposti: pddfsginen@atopialiitto.fi

Vanhempainilta

Vanhempainilta järjestetään yhdessä Lapin allergia- ja astmayhdistyksen kanssa torstaina 3.11. klo 18-20. Tilaisuus on Mannerheimin Lastensuojeluliiton tiloissa (Pirkkakatu 2, Rovaniemi).

Alustukset ovat lasten ruoka-aineallergioista ja lasten ihonhoidosta.
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu!

Ihopäivä

Lapin alueen Ihopäivä järjestetään tänä vuonna Torniossa Peräpohjolan opistolla maanantaina 14.11. klo 17-20.

Luentoja ihosta (Psoriasiksen ja kuivan ihon hoito) ja voidenäytteitä on tarjolla maksutta. Tilaisuus järjestetään yhdessä muiden ihojärjestöjen kanssa.

Mikäli haluaisit osallistua yhdistyksemme edustajana päivään, ota yhteyttä puheenjohtajaan (yhteystiedot yllä).

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Kahvitarjoilu!

Joulumyyjäiset

Yhdistyksen perinteiset joulumyyjäiset pidetään torstaina 8.12. Lapin keskussairaalan ala-aulassa klo 10 alkaen.

Myynnissä on leivonnaisia, käsitöitä ja arpoja. Mikäli olet jauhopeukalo tai muuten näppärä käsistäsi, ota yhteyttä puheenjohtajaan niin katsotaan miten voisit omalta osaltasi auttaa yhdistystä varojen keruussa.