Atopialiitto
Tulosta tämä sivu

Atooppinen ihottuma lapsiperheessä

Lapsen atooppinen ihottuma vaikuttaa koko perheen arkeen ja pahimmillaan heikentää perheen elämänlaatua. Vertaistoiminnassa perheet pääsevät jakamaan tuntemuksiaan ja kokemuksiaan toisten samassa tilanteessa olevien perheiden kanssa, ja voivat saada vertaistuesta uusia voimia arkeen.

Atopiayhdistyksissä toimii atopiaperheiden arjen tuntevia lapsiperhevastaavia, joihin voit ottaa yhteyttä mikäli kaipaat keskusteluseuraa tai haluat esittää ideoita atopiayhdistyksen lapsiperhetoimintaan. Tästä linkistä pääset lapsiperhevastaavien yhteystietoihin.

Myös erilaiset kurssit ja virkistyslomat tarjoavat vertaistukea perheille. Lisäksi voit osallistua keskusteluun keskustelupalstallamme.

Atopialiiton lastenkirja Kutittaa, sanoi Siiri auttaa myös käsittelemään kutinaan ja rasvaamiseen liittyviä tunteita lapsen kanssa.

Atopialiitto sai vuosina 2006-2008 Raha-automaattiyhdistykseltä tukea Atomi-projektille, jonka tavoitteena oli atopialapsiperheiden vertaistukitoiminnan kehittäminen. Projektin loppuraportti liitteenä.
Atomi-projektin loppuraportti (pdf) (946.1 KB)


aur poi600x483


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä