Teemalomat

Teemalomat

Teemalomat; Atopialiitto ja Iholiitto järjestävät Raha-automaattiyhdistyksen tukemia teemalomia yhdessä Lomaliiton kanssa atoopikoille heidän hoitonsa tukemiseksi. Lomille voivat hakea Atopialiiton jäsenet perheineen. Lomatukea ei voida myöntää ja lomille valita, jos hakija on saanut lomatukea samana tai edellisenä vuonna. Teemalomat ovat mielenkiintoinen ja antoisa tapahtuma, joissa asiakastyytyväisyys on ollut korkea joka vuosi.

Tuetut teemalomat kesällä 2006

Virkistystä ja vertaistukea – Teemaloma atopialapsiperheille
Kustavin Lomakeskuksessa 25.-30.6.2006
Kustavi on merellinen lomakeskus saaristomaisemassa n. 70 km Turusta. Atopialiitto järjestää teemaloman atopialapsiperheille yhteistyössä Lomaliiton kanssa. Lomalla on tarjolla vertaisryhmäkeskusteluja, vetäjinä Markku ja Mimmi Kallio Vaasasta.

Lomalla on puolihoito (aamiainen, päivällinen, lomaohjaus) ja majoitus rivitalohuoneessa, jossa on WC, suihku ja baarikeittiö. 5 vuorokauden puolihoitoloman omavastuuosuus on 127 euroa ja 6-14-vuotiailta lapsilta 20 euroa, alle 6 v veloituksetta.

Haku Lomaliiton hakukaavakkeella, hakemukset toimitetaan Iholiiton järjestösihteeri Virpi Hallikaiselle.

Virkistysloma Imatran kylpylässä Iholiiton jäsenille
11.-16.6.2006
Virkistysloman teemana Imatran Kylpylässä on ”löydä lajisi”. Loma järjestetään yhteistyössä Lomaliiton kanssa.

Puolihoitoloman majoitus on promenadihotellissa (promenadihuone lisävuodemahdollisuuksin). 5 vuorokauden omavastuuhinta on 175 € aikuiselta, lapsi 6-14 v 30 €, alle 6 v veloituksetta.

Haku Lomaliiton hakukaavakkeella, hakemukset toimitetaan Iholiiton järjestösihteeri Virpi Hallikaiselle. 

Teemalomat – Hakeminen

Lomille haetaan Lomaliiton hakulomakkeella, jonka voi tilata tai tulostaa Lomaliiton verkkosivuilta tai tilata Atopialiitosta.

Atopialiitto toimittaa hakemukset Lomaliittoon. Lomalle valitut saavat kutsukirjeen Lomaliitosta viimeistään kuukautta ennen loman alkua. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin on paikkoja, joudutaan suorittamaan valintaa. Valintaperuste on hakemusten saapumisjärjestys ja/tai liittojen ja tuettujen lomien yleiset valintakriteerit, joissa huomioidaan taloudelliset ja terveydelliset seikat sekä hakemuskohtaiset perustelut. Vastuullinen lomanjärjestäjä on Lomaliitto.

Teemalomat-lisätietoja ja lomaketilaukset

Sekä Kustavin että Imatran kylpylän teemalomille haetaan Lomaliiton hakukaavakkeella, joka palautetaan 21.4.2006 mennessä osoitteella:

Iholiitto ry / järjestösihteeri Virpi Hallikainen
Karjalankatu 2 B, 3. krs, 00520 Helsinki

Kohteeseen liittyvät tiedustelut Lomaliittoon tai suoraan kohteeseen.

Lue myös lomalaisen kuvaus kesän 2001 virkistyslomasta Suur-Saimaan lomakeskuksessa.

 

Liity Atopialiiton jäseneksi, se kannattaa! Jäsenetuna tarjoamme tuotteita alennetuin hinnoin, ilmaisia näytteitä, vuosittaisia tapahtumia sekä mahdollisuuksia uusien ystävien löytämiseen vertaistukea tarjoavien tapahtumien merkeissä.